Magazinul tau

online de

MATERIALE TEXTILE !

Fara comanda minima.

Fara cantitate minima.

Posibilitate verificare colet.

Posibilitate returnare colet.

La cerere punem la dispozitia dvs toate acccesoriile de care aveti nevoie pentru finalizarea unui produs: ata, captuseala, fermoare, nasturi, capse, intaritura, umeri, cupe, corsete.

Livrare gratuita

pentru toate comenzile

peste 300 Ron.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi materiale textile? LIKE pe pagina de facebook.

Marim in fiecare zi oferta noastra de materiale textile, cu noi modele de: dantela, matase naturala, tulle, voal, satin, broderii stofa, jerse, blana sintetica, piele sintetica, paiete, etc.


Introducere » BLANA SINTETICA » BLANITA ARTIFICIALA BEJ


        

BLANITA ARTIFICIALA BEJ

Blanita crem-unt cu patina aurie

Stoc DA

 

Numar produs: BL_002
Compozitie: acrilic 100%
Latime: 1,5m
Culoare: Bej
Preţul nostru:
60,00 LEI ( Pentru neplătitor de TVA )

în coş:
  buc  

Blanita artificiala cu fir de circa 1,5-2 cm, imita blana de oita; are o patina neuniforma aurie care ii confera un aspect pretios. Se preteaza pentru confectionarea jacheteleor, sacourilor si a bolerourilor de zi si de seara. Materiale Textile - Blanita Artificiala, pret 60 lei/ml, latime 1,5m, compozitie acrilic 100%.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MGIwOD