Magazinul tau

online de

MATERIALE TEXTILE !

Fara comanda minima.

Fara cantitate minima.

Posibilitate verificare colet.

Posibilitate returnare colet.

La cerere punem la dispozitia dvs toate acccesoriile de care aveti nevoie pentru finalizarea unui produs: ata, captuseala, fermoare, nasturi, capse, intaritura, umeri, cupe, corsete.

Livrare gratuita

pentru toate comenzile

peste 300 Ron.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi materiale textile? LIKE pe pagina de facebook.

Marim in fiecare zi oferta noastra de materiale textile, cu noi modele de: dantela, matase naturala, tulle, voal, satin, broderii stofa, jerse, blana sintetica, piele sintetica, paiete, etc.

CONTACTE

Dantela-si-Matase.ro
office@dantela-si-matase.ro
tel: 0238 711040
scrieţi-ne

CEL MAI VÂNDUT

Preţul nostru 160,00 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 160,00 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 180,00 LEI
Stoc DA

CONDIŢII COMERCIALE
Condiţii comerciale

TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, va recomandam citirea lor cu atentie.  Cybele 93 Impex SRL isi asuma dreptul de a modifica termenii si conditiile de fata. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata accesand aceasta pagina.

Dreptul de autor asupra continutului publicat pe site

Materialele si informatiile continute in site-ul de fata sunt proprietatea Cybele 93 Impex SRL, RO 3449617, J40/4447/1993, cu sediul social in Bucuresti, str. Borsa nr.7, bl 10F, sc 2, ap 22, Sector 1, denumita in continuare Dantela-si-Matase, si a furnizorilor sai si sunt protejate de legea drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si alte prevederi legale privind proprietatea intelectuala si industriala.

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor Dantela-si-Matase materialele continute in site fara acordul scris al firmei.

Produsele oferite. Politica de preturi

Dantela-si-Matase  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Produsele comercializate sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Ele sunt livrate in limita stocului disponibil, astfel incat Dantela-si-Matase isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda in cazul in care un anumit produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA (24%). Ele nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica pe site. Pentru materialele textile preturile sunt esxprimate in LEI pe metru liniar.

Plata produselor

Plata produselor comandate se efectueaza la livrare sau in avans.

Modalitati de plata

1. Ramburs: plata contravalorii facturii fiscale la livrarea coletului de catre curier.


2. Plata cu card online. Valoarea minima a unei comenzi este de 300 ron. In momentul in care aveti in cos produse de minim 300 ron aceasta optiune se activeaza automat. Comenzile beneficiaza de livrare gratuita in aria de acoperire a curierului (zona 1). In restul localitatilor (zona 2) pretul livrarii este aproximativ 30 ron. Pentru o cotatie exacta puteti sa ne contactati inainte de efectuarea comenzii.

Comenzi neonorate. Plata card

Pentru comenzile neonorate de catre furnizor, integral sau partial, din cauza lipsei produsului de pe stoc sau din alte motive, se va dispune returnarea sumei, pe cardul cumparatorului, in termen de 48 ore lucratoare.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), pentru orice produs, prin curierat rapid. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in limita stocului disponibil.

In cazul in care curierul nu gaseste clientul la adresa mentionata, il va contacta telefonic. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform(e) cu comanda si cu nevoile lui.

Dantela-si-Matase isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Dantela-si-Matase de la clientul in cauza.

Garantia produselor

Dantela-si-Matase ofera certificate de garantie si instructiuni de utilizare si intretinere pentru produsele livrate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si articolele comandate.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, o copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.

In cazul in care produsele ajung la companie neinsotite de aceste documente, produsele vor fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur

Clientul poate solicita returnarea produselor, prin email, la adresa dantelasimatase@gmail.com , fara a invoca un motiv, in termen de 10 zile lucratoare, conform OG 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta.

El poate returna produsele in acelasi termen de 10 zile, numai daca acestea sunt in conditii perfecte; daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, prezentand modificari fizice, pete, zgarieturi, Dantela-si-Matase isi rezerva dreptul de a le reexpedia clientului, acesta urmand sa achite transportul.

Compania va inapoia contravaloarea produsului returnat in cel mult 30 de zile de la data solicitarii. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport si se va vira in contul clientului, comunicat la dantelasimatase@gmail.com sau prin mandat postal.

Aceasta politica de retur este aplicata numai produselor care sunt livrate prin curierat rapid, nu si celor care au fost ridicate de la sediul companiei sau din magazinele fizice Dantela-si-Matase, intrucat acestea pot fi vizualizate si verificate, respectiv acceptate in cunostinta de cauza ca si corespunzatoare.

Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri

Site-ul dantelasimatase.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat Dantela-si-Matase nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.

Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi din magazinul sau online.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul Dantela-si-Matase este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Dantela-si-Matase detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe site-ul sau. Abonatii newsletter-ului Dantela-si-Matase pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, asumandu-si raspunderea redirectionarii, in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici contintul.

Politica de confidentialitate

Dantela-si-Matase certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dantela-si-Matase garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Cybele pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, precum si diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Dantela-si-Matase are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email dantelasimatase@gmail.com sau la numarul de fax 0338-814-247. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Dantela-si-Matase utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Datele utilizatorilor site-ului sunt folosite de Dantela-si-Matase pentru confirmarea comenzilor, respectiv pentru trimiterea de oferte sau promotii, cu acordul lor. Acestia pot solicita stergerea datelor din baza companiei prin email la adresa dantelasimatase@gmail.com

Dantela-si-Matase se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania Dantela-si-Matase nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.dantela-si-matase.ro netratata de nici un articol din prezenta pagina, se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din Buzau sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online Dantela-si-Matase, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.


MWM3ZD